Billige stativer til betalingsterminal

17.10.2018

Net Supply kan nå tilby stativer fra retail gurus til betalingsterminalene Ingenico IPP320/350, Ingenico iCT220/250, Verifone VX820 og Verifone P400.

Stativer fra leverandøren retail gurus er både billig og av god kvalitet. Vi har også billige bunnplater fra samme leverandør som gir en utrolig god løsning for montering på disk hvor det ikke er aktuelt å bruke skruer..

Heckler Design

09.02.2018

Net Supply har nå blitt distributør av Heckler Design sine høykvalitetsprodukter. Både holdere til iPad og Samsung Galaxy vil sammen med mange andre spennende produkter bli gjort tilgjengelig for våre forhandlere.

Ønsker du å bli Net Supply-forhandler klikk her eller send en epost til post@netsupply.no.
Er du ikke forhandler, men ønsker å kjøpe Heckler Design produkter, ta kontakt og vi setter deg i kontakt med en forhandler.

POS455

18.09.2018

Net Supply har fått inn nyheten POS455 - liten i størrelse men med stor ytelse.

Den har 15" touch-skjerm, VESA 100 fester og vifteløs prosessor.
Leveres i to utgaver med J1900 eller i5 prosessor.

Ønsker du å låne en maskin til demonstrasjon, ta kontakt på: post@netsupply.no

mC-Print2 og mC-Print3 er her!

27.09.2018

Net Supply kan nå tilby sine kunder de helt nye Star printerene i mC-Print serien.

I tillegg til et helt nytt design som følger de samme linjene som vi kjenner fra suksessen mPOP, kommer de med ikke mindre enn fem grensesnitt. (1) Ethernet LAN, (2) Bluetooth (MFi), (3) tradisjonell USB, (4) lightning USB (data og lading gjennom USB for iOS) og (5) CloudPRNT™. De har også en hub-funksjonalitet som gjør at man kan koble scanner ol. gjennom skriveren.

Trykk her for å se de forskjellige modellene og prisene. (Er du ikke forhandler ta kontakt på post@netsupply.no for innlogg).

2D Strekkodeleser til mPOP

09.04.2018

Net Supply kan nå tilby en 2D strekkodeleser til Star mPOP. Symbol DS9208 plugges rett i mPOP og er blant annet kompatibel med kasseløsningen Wallmob.

Vil du vite mer om våre mPOS produkter, ta kontakt med oss her eller på post@netsupply.no

Windfall Wall Mount

13.06.2018

NetSupply kan nå tilby veggstativer for profesjonell og sikker installasjon av iPad. Perfekt for digital skilting, møteromsdisplay og til styring av AV-installasjoner. Vi har modeller som passer alle iPad størrelser på markedet. Leveres i fargene Svart/Grå og Grå/Hvit og med integrert monteringspunkt for PoE splitter.

Klikk her for å se de ulike modellene.

Star TSP143IIIU

Kobles rett i iPad/iPhone med Lightning kabel

06.02.2018

Perfekt hvis du vil skrive ut kvittering direkte fra iPhone eller iPad uten å ha konfigurasjonsproblemer med parring, nettverksinfrastruktur og forbindelse knyttet til Bluetooth eller WiFi / kablet LAN (Ethernet). Alt du trenger å gjøre er å koble skriveren til iOS-enheten din via ladekabelen, da vil den også lade samtidig. Enklere blir det ikke!

Søk om å bli Net Supply-forhandler her.

Industri-PC & Tablets

Vi tilbyr Industri-PC & Tablets fra Elcom.